Woensdag 24 maart werd het bestuur van ATB Dokkum geïnterviewd door de NDC Mediagroep. In het zonnetje, op de toekomstige plek van ons bikepark.

Nieuwswaarde

Wij willen natuurlijk zoveel mogelijk mensen laten weten waar wij mee bezig zijn. Dus toen wij contact opnamen met de NDC Mediagroep met de vraag of zij wellicht geïnteresseerd waren om een stukje over ons initiatief in een van de lokale kranten te zetten, waren we verrast over hun enthousiaste reactie. Ze zouden het juist erg leuk vinden om ons te interviewen en even een fotootje te schieten voor de krant. Ons initiatief had volgens hen absoluut nieuwswaarde voor de regio. Vonden wij ook natuurlijk, maar toch leuk om te horen!

Interview

Dus om ’s ochtends 10 uur afgesproken met dhr. Raap, journalist en fotograaf voor de NDC Mediagroep. Op ‘onze’ bult natuurlijk, en in een heerlijk zonnetje. Spontaan ontstond er een leuk gesprek over onze plannen en hoe wij het allemaal voor ons zagen. Het ontwerp van Patrick Jansen werd er even bij gepakt en we legden uit hoe het ontwerp er in de realiteit er ongeveer uit zou komen te zien.

Fotootje

En dan was het tijd voor een fotootje. Even hier bovenop de bult. Nog even daar voor die bomen. En toch ook maar eventjes op die helling daar. Met de zon in de ogen en in gedachten al rondfietsend in het bikepark hebben we onze meest sprankelende lach opgezet. Maar dat zie je natuurlijk wel op de foto’s!

In de krant(en)

Het interview en de foto’s werden niet alleen geplaatst in de Nieuwe Dockumer Courant en de Kollumer Courant, maar ook in abonnementskrant Nieuwsblad Noordoost Friesland. Het originele artikel kun je hieronder bekijken (bedankt NDC!) en ook de foto’s van het stuk uit Nieuwsblad NOF vind je hieronder.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *