Sponsor worden

ATB Dokkum heeft als missie om de sport van het Mountainbiken en Gravelrijden in Noardeast-Fryslân op de kaart te zetten. We willen deze mooie sporten voor jong en oud en elk niveau toegankelijk maken. Hiermee willen we bijdragen in de sportbeleving in de regio en een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid en saamhorigheid van zowel jeugd én volwassenen.

De eerste stap in deze missie is de ontwikkeling van een bikepark in Dokkum. Daarnaast willen wij mensen bij elkaar brengen door middel van het geven van wekelijkse MTB trainingen aan onze leden (zowel jeugd als volwassenen), het verzorgen van clinics aan scholen, bedrijven en groepen en het organiseren van tochten en uitjes in Nederland én in het buitenland.

Met de ontwikkeling en het onderhoud van een bikepark en het organiseren van al deze activiteiten gaan hoge kosten gepaard. Om het contributiegeld betaalbaar te houden moeten deze kosten worden gedragen met subsidies en sponsorgeld. Daarom zoeken wij de samenwerking met ondernemers in de regio die onze missie een warm hart toedragen en samen met ons de schouders eronder willen zetten.