Help mee!

Wij willen iets toevoegen aan de regio. Maar een bikepark ontwikkelen is niet zomaar wat. Het is een complex proces. We kunnen dit niet zonder jouw hulp. Je kunt ons helpen door lid te worden, met een donatie, sponsoring of gewoon door de mouwen op te rollen. Help mee en laat ook je sporen achter!

Doneren

Wil je ons ondersteunen door een eenmalige donatie over te maken, dan zijn we daar ontzettend blij mee! Je kunt je donatie overmaken op:

IBAN: NL47 RABO 0366 4949 88
Tnv: ATB Dokkum
ovv: Donatie

Dankjewel!

Lid worden van ATB Dokkum

Wil je lid worden van ATB Dokkum? Geweldig! Leden hebben vrij toegang tot het bikepark in Dokkum, zijn automatisch NTFU lid met alle voordelen van dien, krijgen leuke kortingen en doen natuurlijk mee aan allerlei activiteiten.

Lees meer over het lidmaatschap, lees het reglement of schrijf je direct in.

Sponsor worden

Sponsor worden kan op verschillende manieren. Natuurlijk kun je een jaarlijks terugkerende financiële bijdrage leveren. Graag zelfs, want daar kunnen we niet zonder.

Maar tijdens de ontwikkelingsfase van het bikepark (en ook daarna) kun je ons ook in natura sponsoren. Bijvoorbeeld door middel van het beschikbaar stellen van een kraan, gereedschap, een aanhanger, kruiwagens, etc. Lees hier meer!

“Mei de bealch derfoar!”

Tijdens de aanleg van het park hebben we gedurende langere tijd veel hulp nodig. Hindernissen bouwen, scheppen, kruien, schroeven, zagen, etc. Ook na de aanleg zal er altijd (onderhouds)werk blijven.

Wil je graag fysiek meehelpen, meld je dan hieronder aan. Vrijblijvend natuurlijk. Koffie of thee met koek en bier gratis.

Help mee