Afgelopen week hebben we een overeenkomst bereikt met James Pancheri, eigenaar van Út Dockum. Út Dockum specialiseert zich in het vervaardigen van robuuste tuimeubelen met een ontwerp wat zijn oorsprong vindt in de jachtbouw.

James is afkomstig uit Engeland en mountainbiket al sinds zijn jeugd. Nabij zijn woonplaats had hij een bos waarin hij zijn eigen bikepark had aangelegd. Samen met zijn vrienden was James hier dagelijks te vinden.

Het mountainbiken zoals dat in Engeland kan mist hij hier in Nederland nog elke dag. Vooral in regio Noordoost Friesland vindt hij het jammer dat er geheel geen voorzieningen zijn voor mtb-ers. James was dan ook direct enthousiast toen hij hoor dat er in Dokkum een bikepark gebouwd ging worden.

James wil ATB Dokkum daarom in ieder geval de komende 3 jaar financieel ondersteunen. En niet alleen dat, hij wil ook heel graag betrokken worden bij de aanleg van het bikepark en de handjes uit de mouwen steken. Met alle kennis en ervaring die hij heeft uit zijn tijd in Engeland zeggen wij daar natuurlijk graag ja tegen!

We bedanken James voor zijn gulle ondersteuning. We zien je op het bikepark James!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *